Barion Pixel

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 FT FELETT

Anti-határidőnapló 2022

Slow Budapest

kiadványtervezés, illusztráció

Az anti-határidőnapló alapgondolata, hogy mindig legyen velünk valami, ami rendszeresen emlékeztet bennünket a lassításra. A könyvben található inspiráló írások és kérdések önreflexióra ösztönöznek és segítenek abban, hogy visszavezessenek minket az időnk értékes megéléséhez.

‘A fecskék védelme’ szórólap

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület

illusztráció

A szórólap a fecskék védelmének fontosságára hívja fel a figyelmet, a hazánkban leggyakrabban előforduló két fecskefaj, a füsti fecske és a molnárfecske, valamint a fecskevédelmi eszközök rövid bemutatásával.

MeseTérKép logó

MeseTérKép

logó tervezés

A MeseTérKép csapata kortárs mesék és a vizuális művészet játékos összehangolásán alapuló alkotófoglalkozásokat tartanak 5-12 évesek számára.

Amit kínálunk:

Illusztráció

Legyen szó könyv illusztrációról, esküvői meghívóról, születésnapi ajándékról, vagy bármilyen más egyedi rajz elkészítéséről, írj nekünk!

Grafikai tervezés

Logó, szórólap, vagy akár arculat tervezésről lenne szó? Keress meg minket és egy csésze kávé, vagy egy korsó sör mellett megbeszéljük!

Animáció

Az illusztrációk készítésén túl a rajzok megmozgatása is nagyon közel áll hozzánk. Szívesen vállaljuk 2D-s animációk elkészítését is!

Kérdezz tőlünk e-mailben!

  

info@travellingfoxdesign.hu

Megtalálsz minket itt is:  

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a boltba