Barion Pixel

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 FT FELETT

Ahogyan a rókák járják útjukat a vadonban, úgy keressük mi is a saját ösvényünket a grafikai tervezés és illusztráció erdeiben.

Dius

social media manager

Füge

produkciós asszisztens

Balázs

illusztrátor

Történetünk

A Travelling Fox Designt 2016 őszén álmodtuk meg. Egy évig leginkább csak külföldi oldalakon mutattuk meg rajzainkat, aztán viszont jött egy nagy lehetőség, elkezdtük megtervezni első saját termékeinket és alig egy hónap elteltével máris kiállítóként vettünk részt a Csészényi Design Vásáron. A pozitív visszajelzések arra sarkalltak minket, hogy újabb és újabb termékeket tervezzünk, aztán pedig egyre több vásáron vettünk részt.

Mindketten más-más irányból közelítjük meg a feladatokat, más-más szakmai tudással rendelkezünk, jól kiegészítjük egymást. Dius jogi és kommunkiáció-média tanulmányait folytatja egyszerre, az ő feladata elsősorban a közösségi média megjelenésünk kigondolása, létrehozása, de az új termékekkel és illusztrációkkal kapcsolatos ötleteléseknek is tevékeny részese. Balázs már gyerekkora óta önti rajzokba képzeletvilágát. A Kertészettudományi Karon tett nagyobb kitérő után tért vissza az illusztrációk készítéséhez, majd bővítette tudását animációs területen is. Azóta minden nap valami új ötleten, új rajzon töri a fejét.

Itt olvashattok még rólunk

Art Bridge / 2021. 11. 16.

„…Gyönyörű, részletesen kidolgozott grafikáik az erdő, a madarak világából merítenek, és a gyerekszobák legszebb díszei lehetnek…”

Teljes cikk >>

We Love Budapest / 2020. 01. 02.

„Dius és Balázs saját elmondásuk szerint nem emberek, hanem két kíváncsi róka, akik a grafikai tervezés és illusztráció erdeiben járják a saját útjukat. Színes és barátságos állatokkal, elsősorban egy rókával népesítenek be, többek között, bögréket, vászonszatyrokat, táskákat…”

Teljes cikk >>

PandArte / 2019. 09. 11.

„Sokszor érezzük a hétköznapi rohanásban azt, hogy muszáj egy kicsit lelassítanunk, hogy meg tudjunk szabadulni a sok stressztől, ami mindannyiunkat ér. Ilyenkor elmegyünk egy nagyot sétálni, általában olyan helyre, ahol sok növény vesz minket körül, hallgatjuk a falevelek zúgását, átbeszéljük a dolgokat és közben észreveszünk a környezetünkben olyan dolgokat, amik mellett amúgy elszaladnánk.”

Teljes cikk >>

Kérdezz tőlünk e-mailben!

  

info@travellingfoxdesign.hu

Megtalálsz minket itt is:  

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a boltba