Rólunk

Travelling Fox Design

Ahogyan a rókák járják útjukat a vadonban, úgy keressük mi is a saját ösvényünket a grafikai tervezés és illusztráció erdeiben.

Történetünk

A Travelling Fox Designt 2016 őszén álmodtuk meg. Egy évig leginkább csak külföldi oldalakon mutattuk meg rajzainkat, aztán viszont jött egy nagy lehetőség, elkezdtük megtervezni első saját termékeinket és alig egy hónap elteltével máris kiállítóként vettünk részt a Csészényi Design Vásáron. A pozitív visszajelzések arra sarkalltak minket, hogy újabb és újabb termékeket tervezzünk, aztán pedig egyre több vásáron vettünk részt.

Mindketten más-más irányból közelítjük meg a feladatokat, más-más szakmai tudással rendelkezünk, jól kiegészítjük egymást. Dius jogi és kommunkiáció-média tanulmányait folytatja egyszerre, az ő feladata elsősorban a közösségi média megjelenésünk kigondolása, létrehozása, de az új termékekkel és illusztrációkkal kapcsolatos ötleteléseknek is tevékeny részese. Balázs már gyerekkora óta önti rajzokba képzeletvilágát. A Kertészettudományi Karon tett nagyobb kitérő után tért vissza az illusztrációk készítéséhez, majd bővítette tudását animációs területen is. Azóta minden nap valami új ötleten, új rajzon töri a fejét.

Kérdezz tőlünk e-mailben!

  

info@travellingfoxdesign.hu

Megtalálsz minket itt is:  

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a boltba